De boom in!

de boom in banner

Voor de Week van de Geestelijke Gezondheid (1 tot 10 oktober 2022) nodigt Therapeutisch Zorgpunt N jou uit om deel te nemen aan onze 'Mezenbollen voor uitbollen' -actie!

Met deze actie willen we 'De boom in' zeggen tegen zaken die ons mentaal welbevinden soms in de weg kunnen liggen: torenhoge verwachtingen, werkdruk, elke dag weer de perfecte mama zijn, altijd je best doen op school, niet durven toegeven dat het even niet gaat, stress, onzekerheid, angsten, ...

Samen hangen we mezenbollenen alle mentale breekpunten de boom in en zeggen we dat het oké is om even uit te bollen. O, en we helpen de vogels er straks mee de harde winter overleven.

Gebruik ons mezenbollenrecept om je eigen mezenbollen te maken thuis! 

Geen tijd om zelf je bollen te maken en/of uit te hangen? Geen probleem!

Kom een klaargemaakte mezenbol ophalen in Therapeutisch Zorgpunt N, of laat er eentje achter en wij hangen hem voor jou in de boom. Je vindt ons in de Gasthuisstraat 10, 8800 Roeselare (ingang Brugsesteenweg). Er staat vanaf maandag 03/10/2022 een mezenbollenstandje in onze Z-bar.

We leggen er trouwens ook een kleine voorraad vet, zaden en ander lekkers voor de vogels klaar. Neem mee wat je nodig hebt om jouw mezenbollen thuis te maken. Vergeet ons niet te taggen via#therapeutischzorgpuntn en #deboomin!

Wel tijd, maar doe je dit liever samen met je (klein-)kind aan de hand van een leuke workshop in ARhus?

De Serre is een maandelijkse creatieve workshop voor kinderen én (groot)ouders van ARhus. Helemaal gratis en telkens helemaal in thema van de wondere wereld van natuur en wetenschap Op 5 oktober maken we in De Serre vogeltaartjes. In onze Z-bar of via deze link vind je meer informatie over de overige workshops terug.

Hang jouw mezenbollen in de boom samen met een uitknipkaartje en jouw boodschap! 

 

de boom in
Deel deze pagina: