Nteressant @ Therapeutisch Zorgpunt N!

kussengevecht

September zit er intussen bijna op – hoe gek is dat?! – en oktober lonkt al om de hoek. Behalve herfstig, wordt oktober vooral ook Nteressant! Vanuit Therapeutisch Zorgpunt N werken we nl. samen met tal van partners om leuke (gratis) initiatieven, zoals  lezingen, workshops en vormingen op poten te zetten. Speciaal op maat van jou!

 • Altijd al benieuwd geweest waarom yoga zo populair is? Onze eigen Martine geeft op 4 oktober een gratis ouder-kind yogales in ARhus tijdens de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid. Je hoeft je niet in tal van bochten te wringen, althans niet praktisch, want de sessie gaat door op woensdagavond om 17u30 en duurt slechts een uurtje. Kan je niet, maar denk je dat nonkel/pepe/stiefzus wel interesse heeft? Alle ouderfiguren zijn welkom!
   
 • Op 4, 5 en 7 oktober kan je trouwens voor dezelfde 10-daagse terecht in en rond De Munt voor het Stresstival! Check het programma op www.stresstival.be. Woensdag 4 oktober staat N er met een infostandje en een gadget. Welkom!
   
 • Vanaf 9 oktober gaan onze ADHD Oudergroepen door in Motena. Meer info in de brochure (onderaan raadpleegbaar via de button) en op onze website www.therapeutischzorgpuntn.be.
   
 • Theater, specifiek voor kinderen met ASS en hun gezinnen? Zo prikkelarm mogelijk en waar je middenin de voorstelling kan opstaan en weggaan zonder dat daar ook maar iemand raar van opkijkt? Jep! Op 15 oktober in De Spil: “Permit, Oh Permit my soul to rebel”! Gratis plustickets te verkrijgen via het onthaal van N! Bestel ze snel.
   
 • Op 17 oktober geeft dokter Iris Elens een avondlezing rond de “Waarheden en onwaarheden van medicatiegebruik bij kinderen” in het hoofdgebouw van Motena. Gratis en voor niks! Ken of ben je iemand die veel vragen heeft over therapie in het CAR en geneesmiddelen? We behandelen in deze lezing heel wat misverstanden en helpen je op weg naar een duidelijk beeld over medicatietrajecten.
   
 • Last but not least: de teasersessie van Hagelslag op woensdag 25 oktober in de Z-bar. Je kan er doorlopend terecht tussen 13u30 – 16u00 om mee te experimenteren met Kobe en Creatool! Meer info over het Hagelslagfestival zelf volgt later. 

Aarzel niet om je in te schrijven bij één, meerdere of alle initiatieven. Ze zijn voor jou opgesteld. Meer info vind je terug in onze brochure.
 
Je bent van harte welkom! Vragen? Mail ze ons via info@therapeutischzorgpuntn.be.

Deel deze pagina: